Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Black Hole 3.0.5.I Quad PiP Vu+ Solo4K

Discussion in 'Vu+ Solo4K Black Hole Images' started by Ev0, Mar 7, 2018.

  1. BENNACER

    BENNACER Vu+ Newbie

    Messages:
    6
    THANKS MERCI مشكورين :dance:
     
  2. buffdadi

    buffdadi Vu+ Newbie

    Messages:
    5
    NEW UPDATE ONLONE FOR BLACK HOLE IMAGE 3.0.5 K BUT there is a bug in last update of black hole image online 3.0.5k all the transponders in HORIZONTAL not working i try every thing but only one solution i downgrade to previous version please fix it soon
     
  3. Gold_66

    Gold_66 Vu+ User

    Messages:
    190
    You need to write this to Vu+, not here - they're the one who release faulty drivers, BH team only integrates them into new image.
    Same talk is going on in OpenATV and VTi forums as well.
    Apparently Vu+ are trying every possible way to make people throw away their Solo 4K and purchase newer boxes: first S2X tuner, then HbbTV, now this.. :/
     
  4. GOI

    GOI Vu+ Newbie

    Messages:
    7
    I confirm that there are problems with H polarization...
     
  5. newgolfer

    newgolfer Vu+ User

    Messages:
    683
    You probably have problems with your system because my Solo 4K with 3.0.5.K image works very well.
    Yours isn't image but hardware problem.
     
  6. gnulid

    gnulid Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    Hi there,

    I can confirm that my VUSolo4k suffers from complete lack of signal on H-polarization. I doubt that the box would be the culprit though. Was running BlackHole for quite some time now and haven't had problems yet.

    Downgrading to 3.0.5I fixes the problem.

    BR

    Pali
     
    buffdadi likes this.
  7. hasan.m

    hasan.m Vu+ Newbie

    Messages:
    37
    Hi, I have this problem. I do not have horizontal frequencies. The last update of the Internet is a problem
     
    buffdadi likes this.
  8. regdal

    regdal Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    I think that problem only with Solo4K, because my Solo2 working perfectly with 3.0.5K image.
     
  9. hasan.m

    hasan.m Vu+ Newbie

    Messages:
    37
    I did not have problems with Solo 4K 3.0.5K. This is a new update and everything has changed
     
  10. Alexwilmac

    Alexwilmac BH Lover

    Messages:
    2,718
    This is another reason why I abandoned my beloved BH in favour of OBH that is open and not bounded to VU+ drivers. And it's also much more comfortable in the way it works.
     
    buffdadi and hasan.m like this.
  11. Spany

    Spany Vu+ Newbie

    Messages:
    28
    I did not have problems with Solo 4K 3.0.5K

    30623859_1256314744505399_4190363994571145216_o.jpg
     
  12. webspider4

    webspider4 Vu+ Newbie

    Messages:
    10
    after update no more reception, back to vti
     
  13. bogdanm

    bogdanm Moderator

    Messages:
    1,997
    Write more info; whot reception ?
     
    Spany likes this.
  14. buscaruidos

    buscaruidos Vu+ Newbie

    Messages:
    19
    Solo 4K updated to V.3.0.5.K
    The lan dont work- The Wifi Works ok.
    Self reset when load epg from digital channel... No green screen.

    Good job!!!!

    Thanks
     
  15. bogdanm

    bogdanm Moderator

    Messages:
    1,997
    Please post crashlog
     
  16. buscaruidos

    buscaruidos Vu+ Newbie

    Messages:
    19
    Hi Bogdanm.
    I am sorry.
    The problem of the network, is solved. The eth cable works well with my old Vu + duo, but not with the 4 + ... Cable changed.
    The second problem, does not generate green screen, or crashlog, only reboots the stb ...
    Thank you
     
  17. Gold_66

    Gold_66 Vu+ User

    Messages:
    190
    buscaruidos likes this.
  18. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,287
    (Blue button>>red>>red>>Enable Mhw2.. yes/no
    Disable no, to enable again yes restart box)


    Disable Mhw2 /restart box
     
  19. gilad2211

    gilad2211 Vu+ Newbie

    Messages:
    88
    how do i search in blind scan mode?

    thx.
     
  20. Alexwilmac

    Alexwilmac BH Lover

    Messages:
    2,718
    Blindscan does not work in Solo4K.
     

Share This Page