Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Black Hole 3.0.9 Multistream Vu+ Duo4K

Discussion in 'Vu+ Duo4K Black Hole Images' started by Ev0, Apr 24, 2019.

  1. romansat

    romansat Vu+ Newbie

    Messages:
    1
    I tried different options.
    At 4.8E T2-MI does not work.
    Many options are used.
    These options worked at Octagon sf4008 and Octagon sf8008.
    On BH 3.0.9.B established in OpenMultiboot, T2-MI (4,8E) does not work.
    If at somebody it turned out, write please.
     
    Last edited: May 4, 2019
    sety likes this.
  2. Ev0

    Ev0 Administrator

    Messages:
    2,567
    T2-MI does work.

    Try following the HowTo that I wrote.

    https://www.vuplus-community.net/board/posts/259901/
     
    slovaky22, romansat and sety like this.
  3. dudule22

    dudule22 Vu+ User

    Messages:
    109
    Hello,

    In first, thanks to the developpers for this new version 3.09 B

    The 2160 HDMI mode doesn't work in 50, 60 Hz or multi. It is ok in others modes.
    The TV is a PANASONIC 55FZ800 (OLED 4 K).

    An other small bug, it is impossible to hide the channel number in the channels list.

    Regards
     
  4. dudule22

    dudule22 Vu+ User

    Messages:
    109
    Another thing with 2 levels of disecq in tuner simple mode with disecq ABCD.
    Port A and B are ok with Hotbird and Astra with double dish but is impossible to tune another level of disecq on C or D ports for Eutelssat 5 W ku band.
     
  5. dudule22

    dudule22 Vu+ User

    Messages:
    109
    For the moment the Plugin LCD4Linux cause a big crash. Don't install it or you need to reinstall all the image.
     
  6. miljan017

    miljan017 Vu+ Newbie

    Messages:
    10
    weather plugin crash 3.0.9 B, open plugin, 2 sec wors and crash.
     
  7. bogdanm

    bogdanm Moderator

    Messages:
    2,172
    You made update to last version image by online update ?
    Post crashlog on forum
     
  8. dudule22

    dudule22 Vu+ User

    Messages:
    109
    Is the dolby sound working fine on the 3.0.9 B ?
    I don't known if i have the correct settings (sound default settings), but on the Onkyo amplifier i haven't dolby (only 2 ways) on the HDMI input.
     
  9. Mony

    Mony Vu+ Newbie

    Messages:
    7
    Hi
    I have installed the Permanent timeshift PTS Plugin on both my images on SOL02 (BH 3.0.8) and on the 4K DUO2 (BH 3.0.9) and whenever I am trying to record from the timeshift buffer using PTS I am getting 2 error messages:
    ERRNO 18 Invalid cross-device link and ERRNO 2 No Such file or directory. This plugin used to work find on BH V2 . Is it no longer supported ? Thanks Mony
     
  10. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,779
    This is a very old plugin.
    I have never used a plugin.
    But as far as I can see this is not a plugin for 4K ARM Boxes.
    Have you ever successfully used , on ARM 4K boxes ?
     
  11. Mony

    Mony Vu+ Newbie

    Messages:
    7
    Hi , no i didn't use it on ARM box but i did use it on mu SOLO2 with BH 2.xx and it worked fine. And with BH v3.xx it doesn't work on both of my boxes . Its a very useful plugin and I wonder if there is some replacement for it ? Thanks Mony
     
  12. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,779
    I really do not know ,whether there is a newer plugin.
    It's an old plugin (02.10.2013) and probably does not work anymore.
    For additional functionality, try Open Black Hole
     
  13. JackNo8734

    JackNo8734 Vu+ Newbie

    Messages:
    6
    Hi
    Please, I need help. I have problems with the sound
    The sound on my box begins to hack, sounds very strange after some time on some channels.
    When I zap back and forth it will be normal again.
    Has anyone been having such a problem before



    I have installed the latest software from vu + and black hole 3.0.9 B
     
  14. diverman

    diverman Vu+ Newbie

    Messages:
    17
    I guess you have the problem while receiving DVB-T2 channels. Even stranger is that if you start recording, then the recorded video is not affected.
    Anyways, this is a known problem and the vendor has been notified about the software problem.
     
  15. scorpion007

    scorpion007 Vu+ Newbie

    Messages:
    93
    I have the same problem and was told it is a driver issue.
     
  16. scorpion007

    scorpion007 Vu+ Newbie

    Messages:
    93
    With this image in multiboot the HDD does not record is there a solution for this as it has been like this on previous images aswell.
     
  17. diverman

    diverman Vu+ Newbie

    Messages:
    17
    So far, I have found couple of bugs of BH 3.0.9 on Duo4k.
    • Timeshift sometimes does not work: when program is paused, the delay oscillates around -1700 seconds(?) (a negative value!). Play does nothing, only stop timeshift is possible at that moment.
    • When I have some movie recorded on HDD, and start recording other movie but with exactly the same name, strange things happens-actually recorded movie is lost. Maybe it's a filename collision?
    • Lcd4linux config for Duo4k does not indicate that recording is running.
     

Share This Page