Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BlackHole Vu+ Duo 1.6.6

Discussion in 'Vu+ Duo Black Hole Images' started by lorenzo64, Oct 12, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. remek3333

    remek3333 Vu+ Newbie

    Messages:
    29
    I need a plugin gst-plugin-faad. I need it because I do not have sound files recorded phone samsung galaxy SII. So I need gst-plugin-faad. Please urgent help.
     
  2. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,919
    I've found this IPKs related to Faad but I cannot test it.
     

    Attached Files:

  3. remek3333

    remek3333 Vu+ Newbie

    Messages:
    29
    I installed without a problem this file libfaad0_2.0-r2_mipsel.ipk but the second file: faad2_2.0-r2_mipsel.ipk can not be installed. As a result, I still do not sound files recorded on samsung galaxy SII. Please urgent help.
     
  4. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,919
    What error is reported when you try to install faad2 ipk?
     
  5. remek3333

    remek3333 Vu+ Newbie

    Messages:
    29
    Collected errors:
    ERROR Cannot satisfy the fallowing dependencies for faad2:
    libmp4ff0 (>= 2.0)
    Cannot find package faad2.
     
  6. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,919
    Here the ipk you need.
    Please report if you need more IPKs.
     

    Attached Files:

  7. remek3333

    remek3333 Vu+ Newbie

    Messages:
    29
    Now I have installed the ipk files but I haven't sound on the files from samsung galaxy sII.Please help me.
     
  8. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,919
    Send me a sample file to make some tests.
     
  9. remek3333

    remek3333 Vu+ Newbie

    Messages:
    29
     

    Attached Files:

  10. remek3333

    remek3333 Vu+ Newbie

    Messages:
    29
    I wanted to ask how tests fared? When drivers become available so I can play files recorded phone samsung galaxy SII. Image plays perfectly but still I have no sound. Please urgent help.
     
  11. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,919
    I haven't tested your file.
    I will do some tests ASAP.
    SAT (and Vu) for me are HOBBY, not WORK.
     
    tango110 likes this.
  12. Dutchsat

    Dutchsat BH Lover

    Messages:
    31
    I have problems with my USB tuner AF-9015 in BH 6.6. A lot of bitmapping. After going back to BH 6.1 no problems with this tuner. Strange is that I restore the drivers used with Personal backup, same results, lot of bitmapping in BH6.6.
     
  13. Dutchsat

    Dutchsat BH Lover

    Messages:
    31
    It looks like a driver problem, will post in the driver forum
     
  14. a911

    a911 The BH Lover

    Messages:
    5,127

    I"ve tested the V. File ( the length of 2 sec.....:grin:) and my findings as follow:-

    1-Used 2 media plugins players : Media Center & Media Center Extended.
    2-Pictures plays fine!
    3-No Sound.
    4-The plugin identified the file format as .mp4.
    5- File plays ok in my PC : Picture & Sound!

    So do I need a file patch or a plugin that can read .m4 Audio .....:confused:?

    RgdZ
    a911
     
  15. babelina

    babelina Vu+ Newbie

    Messages:
    6
    Hi, First things first ! Thank you very much for this great image, i've tried many until now, but i think this is the most stable one and also a lot of good features. Great Work !!
    Although, I was wondering if there is any way to get, in the channel list, like in the VTI image, the amount of time that the programs have been going on : in percentage.
    I don't know if i made myself clear ... :-/ . In the VIX image this is shown as a bar, as well as in the plugin cool tv guide : "cool easy guide".

    Thank you for help and suggestions.
     
  16. yashar1357

    yashar1357 Vu+ Newbie

    Messages:
    91
    Hi, I installed BH 1.6.6 today. Everything is OK Except HDMI CEC doesn't initialize with my TV RC ( Samsung 46 C8000) . after manual starting, ( 2 x blue >BH HDMI cec >red) it works fine. While it was working with BH 1.6.4 perfectly before . Any help?
     
  17. sonc

    sonc Vu+ User

    Messages:
    62
    You can have this also in BH:

    Menu -> Setup -> System -> Customize -> Show Event Progress in Channle List = yes
     
  18. babelina

    babelina Vu+ Newbie

    Messages:
    6
    Thank you very much !! :), that was very helpful. I have my nice bars, showing how far the movies/events are. Any chance to get this into percentage ?
    By the way a little thing about EPG, how come it disappears totally sometimes. I have to do a "forced reload" in Cross EPG,
    I also get this problem when it updating on rytec servers (i did a server update before) I have seleted 6 in the list.
    While updating, enigma restarts, and everything I had listed until that, is gone.
    I don't have that when I do it manually one by one, really weird, I've read that some people experience the same kind of problems.

    Anybody can do a flawless EPG update that lasts until the next update ?

    Thanks again for the help and advice :).
    I love this image, it works GREAT

    CHeers guys
     
  19. a911

    a911 The BH Lover

    Messages:
    5,127
    [quote="babelina, post: 35167" .I have my nice bars, showing how far the movies/events are. Any chance to get this into percentage ?
    Anybody can do a flawless EPG update that lasts until the next update ?

    Thanks again for the help and advice :).
    I love this image, it works GREAT

    CHeers guys[/quote]

    For your 1st Q?

    Its part of the skin coding...so if the skinner choose tp put it he can do, make a request @ Skins section and wait for reply!

    For 2nd Q?

    Try to make Epg back up, make settings @ BH menu to store the data @USB or HDD!
    When ever U reboot your STB, the data may be lost,,,so U can bring back for the data storage!

    RgdZ
    a911
     
  20. babelina

    babelina Vu+ Newbie

    Messages:
    6
    For your 1st Q?

    Its part of the skin coding...so if the skinner choose tp put it he can do, make a request @ Skins section and wait for reply!

    For 2nd Q?

    Try to make Epg back up, make settings @ BH menu to store the data @USB or HDD!
    When ever U reboot your STB, the data may be lost,,,so U can bring back for the data storage!

    RgdZ
    a911[/quote]

    A911 thanks for the suggestion to the skin section, i'll do that :).
    For the EPG loss, I'll try changing the settings, but I think I have the automatic backup turned on,
    Do I still need to do the restore manually or does it load automaticaly when the data is lost. ( My guess would be, to have to do it manually).
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page