Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BlackHole Vu+ Duo v. 1.4.4 MediaTomb Server

Discussion in 'Vu+ Duo Black Hole Images' started by lorenzo64, Jan 20, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cybergal

    Cybergal Moderator

    Messages:
    145
    If the Config.xml has changed for Playstation. With SONY Bravia the server is to be seen (Widget unter Serverlist ), however, not accessible ( no connect ). Can I try something else?
     
  2. alamed

    alamed Vu+ Newbie

    Messages:
    22
    Thanks very much
     
  3. X_CODE

    X_CODE Vu+ Newbie

    Messages:
    6
    Thank you My Friend .
    it work now .
     
  4. biscamax

    biscamax BH Lover

    Messages:
    2,364
    Thank you very much Zupy, I will try that way, you guys are fantastic.
     
  5. kosker

    kosker Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    Good work gents!
    Thanks
     
  6. biscamax

    biscamax BH Lover

    Messages:
    2,364
    I changed encoding srt into UTF-8 but don't work yet, when I try to start subtitle (that is in same mkv file folder with same name) on subtitle button, subtitle don't appear.
    I don't know what I'm doing wrong or what's missing.
     
  7. angelofsky1980

    angelofsky1980 BlackHole Driver Specialist

    Messages:
    16,919
    I have a similar "problem".
    When I active subtitles (srt format) via Audio button -> Yellow button, the subtitle appear after 5 seconds and works correctly.
    I can suggest to wait a minute (as maximum time) to see if subtitles are correctly loaded and viewed.
     
    biscamax likes this.
  8. biscamax

    biscamax BH Lover

    Messages:
    2,364
    Thanks. I did that before and now too more than a minute but srt subtitles don't appear, I don't know what's happening.
    Thank you very much angelofsky1980 for your excellent work on BH images.
     
  9. kchris

    kchris Vu+ Newbie

    Messages:
    59
    @ biscamax
    i tried the tvmobili on my pc,,,and activated djmount on box.
    in mediaplayer i find the folder i added to my content.
    but theres no files showing in box??
    i have alot of movies in the folder when i check the pc.
    can you help out.
    thx
     
  10. biscamax

    biscamax BH Lover

    Messages:
    2,364
    Yes certainly. Did you add your movie folder on tvmibili? If not, you have to add your folder doing this:" tvmobili/settings/new directoy/browse you folder", then the folder will appears in "tvmobili/settings/my folders".
    You must open the internal port (that one tvmobili requires) in your firewall too.
     
  11. kchris

    kchris Vu+ Newbie

    Messages:
    59
    done that still only empty folder shown on box....
     
  12. kchris

    kchris Vu+ Newbie

    Messages:
    59
    do i have to register tvmobili to get it to work??
     
  13. biscamax

    biscamax BH Lover

    Messages:
    2,364
    No, you don't need register to work.
    Go to VuPlus main menu/media player/DLNA/tvmobili-(your pc name)/my content/videos/movies/then you chose the first letter of your file name(all media files that you have in the folder must be there)/green/>. That's it.
     
  14. kchris

    kchris Vu+ Newbie

    Messages:
    59
    thx must bee something with my router,,,gonna check it out more closely.
    thx for your help. m8
     
  15. Tamaki

    Tamaki Administrator

    Messages:
    4,629
    You could control if tvmobili on your pc can see any files in the folders in my caontent, if you don't there must be something wrong in your forder, try to remove that folder from my content and add again those folders.
     
    kchris likes this.
  16. kchris

    kchris Vu+ Newbie

    Messages:
    59
    solved it ,,,it was the firewall in win 7 x64 that caused the trouble [​IMG]
    now all is working fine and what a great thing,,,now i dont have to upload to my hdd in box anymore.
    A Big [​IMG] to all involved (Tamaki and biscamax)
     
    biscamax and Tamaki like this.
  17. bamba

    bamba Vu+ Newbie

    Messages:
    1
    How to set to display radio name on VFD in radio mode? I tried different skin (default, HD Glass 16, etc) but there is no solution.
     
  18. >>Artorius<<

    >>Artorius<< >>English Admin<<

    Messages:
    1,607
    What type of media do you have on your HDD ? TS files are not seen on the ps3 but avi and mkv are ok.
     
  19. biscamax

    biscamax BH Lover

    Messages:
    2,364
    On Xbox 360 Slim I can see avi files but I can't see mkv files, any solution for that?
     
  20. cristo4

    cristo4 Vu+ Newbie

    Messages:
    34
    on my ps3 mkv files on mediatomb aren't seen.....they are displayed as "unsupported format".
     
    biscamax likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page