Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

D-Smart Modülünü kullananlarda Radyo Portal kanallarında ses alamama durumu mevcut.

Discussion in 'Vu+ Genel' started by ozkaradag, Nov 16, 2014.

  1. ozkaradag

    ozkaradag Vu+ User

    Messages:
    67
    Selamlar,

    D-Smart Modülünü kullananlarda Radyo Portal kanallarında ses alamama durumu mevcut.
    Bu kanallar AC3 Ses biçimini kullanıyor lakin ne Orj İmaj ve ne de BH İmajında bu ses PID'ini görmüyor, dolayısıyla ses gelmiyor.
    Ancak PLi Tabanlı İmajlarda böyle bir sorun yok.

    Resimlerle anlatacak olursam.

    5p314U.jpg
    Blackhole.

    MA3Oly.jpg
    Vu+ Resmi İmaj.

    IEJqdq.jpg
    OpenATV.

    Daha bilgi isterseniz verebilirim.

    Şimdiden teşekkür ederim.

    Sevgiler...
     
    halus61 likes this.
  2. selim57

    selim57 Vu+ Newbie

    Messages:
    7
    sayın özkaradağ kardeşim bu sorunu buraya taşıdığın için çok teşekkür ederim. lakin 16 kasım dan bu yana bu sorunun cevabını hala forum yöneticileri veya moderatör kişiler cevap yazma lutfunda bulunmadılar, bu yüzde evimde 2 adet ayrı odalarda duo2 ve solo2 cıhazım var aldığıma alacağıma pişman ettiler turkey forum da da bunu kaç defa yazdık ama hiçbir cevap alamadık bu sorun un yazılımdanmı? yoksa dsmartın yayınındanmı kaynaklandığını çözemedim. dsmart olduğunu bilsem günde 5 kere ararım.ama yazılımcılarda birşey yazmıyor.kolay gelsin.
     
  3. levi

    levi Moderator

    Messages:
    2,827
    daha cabuk sonuca varmak isterseniz kendiniz vu+ firmasina sorunu yazabilirsiniz
     
  4. levi

    levi Moderator

    Messages:
    2,827
    bu arada bu konuyu yazmamis olabilirim daha once ama bu demekdegildirki ilgilenmiyoruz ben elimden geldigince yardimci olamaya calisiyorum ve bu konuyu daha once ben bildirdim zaten
     
  5. from_anatolia

    from_anatolia Vu+ Newbie

    Messages:
    8
    Merhaba, bu sorun düzeldi mi?
     
  6. levi

    levi Moderator

    Messages:
    2,827
    Modul varsa deneye bilirsinz bende olmadigindan deneme sansim yok malesef
     
  7. mahmudy

    mahmudy Vu+ Newbie

    Messages:
    9
    Merhabalar 2 yıldır VU Duo kullanıyorum. Cihazımda Balack hole imaj kullanıyorum. 20 Temmuzda Blackhole 2.1.7 versiyon Backup yükledim ve bir gün sonra Dsmart modül çalışmamaya başladı. Şu an hala çalışmıyor. İmajı sildim ve Blackhole 2.1.6 sırasıyla 2.1.5 2.1.4 2.1.3 2.1.1 geri dönüş yaptım yine çalışmadı.
    VTİ 8 yükledim yine çalışmadı. Ortak arayüze girince önce "CAM LOADER" yazıyor. ok tuşuna basınca "Wait for CI" yazısı görünüyor ve 10 saniye sonra da ortak arayüze dönüp modül bulunadı mesajını gösteriyor.

    Konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır?

    şimdiden teşekkürler,
     
  8. levi

    levi Moderator

    Messages:
    2,827
    Bh team olarak ham imaj kullanilmasini tavsiye ediyoruz backup Bh teami vermediginden soyleyecek birsey yok
     
  9. tekiner

    tekiner Vu+ Newbie

    Messages:
    24
    merhabalar BH image da dsmart restart sorunu ile ilgili bir çalışma varmı acaba teşekkürler
     
  10. levi

    levi Moderator

    Messages:
    2,827
    durumu soyle aciklayayim bu resetleme olayi suan sadece dsmartin yeni modullerinde oluyor ci+ dedikleri daha onceden normal modullede oluyordu ben bu sorunu gidermek icn dsmart modull aldim ve bu sorun normal modulde giderildi ama malesef bende ci+ dsmart modulu olmadigindan yardimim olamiyor ayrica reset yaptigindan log da alinamiyor yani bence sorunun bulunup cozulmesi icin bu modul lazim bh team de yada vu+ firmasinda
     
  11. tekiner

    tekiner Vu+ Newbie

    Messages:
    24
    bilgilendirmeye teşekkür ederim.
     
  12. tekiner

    tekiner Vu+ Newbie

    Messages:
    24
    levi üstad ben bu dsmart modülü ve blackhole image olayınını kafama taktım ; CI modül başlığı altında @Gimitryci adlı kullanıcı bana şöyle bir yol önerdi 2.1.4 image içinden lib/modul-Firmware klasörlerini 3.0.1.image içerisine kopyalamamı bu şekilde modul sorununu çözeceğimi belirti (vusolo2 de bu uygulama çalışıyormuş) bu yolu izledim fakat cihaz açılmadı (10Dk.bekledim) böyle bir işlem olabilirmi teşekkürler
     
  13. levi

    levi Moderator

    Messages:
    2,827
    Yok olmaz oyle yapinca driver uyumsuzlugu olur cihaz acilmaz
     
  14. tekiner

    tekiner Vu+ Newbie

    Messages:
    24
    teşekkürler.şuan 2.1.5 kullanıyorum
     

Share This Page