Joining Bits Shop
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OpenBH 1.0 Vu+ Duo2

Discussion in 'OpenBH Vu+ Duo2 images' started by Ev0, Mar 31, 2017.

  1. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Hi, I am using a Duo2 with 4 Dvb-C tuner and cannot receive any channels.
    Please help
    Thanks very much
     
  2. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    4,177
    In order to solve your issues with cable tuner, read my quoted post.

    Best regards
    nunigaia
     
    bumperbee likes this.
  3. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Hi Nunigaia, thanks very much for the quick reply!

    I did tried applying the patch twice and still cannot receive any channels.

    Please help!
     
  4. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    4,177
    Can you please run this command via telnet and publish here the output?

    Code:
    
    grep -r "" /proc/stb/tsmux/
    
    
    best regards
    nunigaia
     
    bumperbee likes this.
  5. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Ok, I try. Thanks very much
     
    nunigaia likes this.
  6. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Before I receive your advice, I had an idea and did a full installation of the previous image v1.0.009 and it works fine.

    As per your advice, I did an upgrade on-line to the latest version and to my surprise, is working fine too. I guess all of you Masters much have done the rectification already.

    Thanks very much
     
    nunigaia likes this.
  7. nunigaia

    nunigaia Moderator

    Messages:
    4,177
    Thanks for your reply, and i´m happy that you sorted it out.

    best regards
    nunigaia
     
    bumperbee likes this.
  8. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    It happens again, all the channels is blank. I don’t understand why this is happening as I did not do any upgrade.

    Hi Nunigaia, as per your advice, I use Putty to input the above listed command in Telnet. But nothing happens, I tried with other possibility in the command but still no avail (pls see attached).

    I will do a downgrade to version 1.0.009.

    Hope this issue will be solve on the next upgrade.

    Thanks very much
     

    Attached Files:

  9. Ev0

    Ev0 Administrator

    Messages:
    1,981
    try these in telnet (1 at a time)

    Code:
    echo -n A > /proc/stb/tsmux/input0
    echo -n B > /proc/stb/tsmux/input1
    echo -n C > /proc/stb/tsmux/input2
    echo -n D > /proc/stb/tsmux/input3
     
    bumperbee likes this.
  10. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Hi Ev0, thanks very much for the quick reply and advice!

    I had already downgrade to v.1.0.009 and is working fine.

    As per your advice, I typed each of the commands one at a time and waited for a couple of minutes to see if there is any respond but nothing happen. Please see attached.
     

    Attached Files:

  11. Ev0

    Ev0 Administrator

    Messages:
    1,981
    Yes you won't get a response in telnet, but I was interested to see if you would get pictures on your tv screen after typing the commands.
     
    bumperbee likes this.
  12. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Hi EvO, let me recall, I think on typing the 3rd command, I felt I had to turn-on my Duo2 and so I did. But initially it could not turn-on, I guess it’s on my 3rd depressed on the On/Off button of the remote, then I succeed. After its turn-on, all channels is working fine.

    Please let me know if there is anything else you want me to do, I will be most happy to assist.

    Thanks & Best Regards
     
  13. Ev0

    Ev0 Administrator

    Messages:
    1,981
    You should be able to upgrade from 1.0.009 to 1.0.014 and not have any issue's now anyway
     
    bumperbee likes this.
  14. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Hi EvO, that’s great, thanks very much!

    I notice the font in timer list has already been change to much bigger now, awesome!

    But other plugin such as Dream Explorer’s font size is still very small, is there any way that I can change them myself?

    Thanks again

    Best Regards
     
  15. Ev0

    Ev0 Administrator

    Messages:
    1,981
    I couldn't tell you, I don't do anything with any plugins
     
    bumperbee likes this.
  16. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Hi EvO, I fully understand.

    Anyway thanks very much

    Best Regards
     
  17. tommyd

    tommyd Vu+ Newbie

    Messages:
    21
    Hi, my receiver was working fine until a week or so ago and I noticed the audio sound stopped but when I rebooted all was fine, today the same happened...rebooted all ok, so I decided perhaps my box needed an online update....sound woks ok so far (couple of hours) BUT.....I too am now experiencing unable to view channels via my cable tuner which was working fine before the update....I have re-flashed using download on page 1 of this thread...still nothing, updated as above resposes suggest... still no go, tried updating via online update...again nothing.

    Can someone please help?
     
  18. bumperbee

    bumperbee Vu+ Newbie

    Messages:
    66
    Hi Everyone, it happens again, no channels.

    Please help

    Thanks very much
     
  19. ez_416

    ez_416 Vu+ Newbie

    Messages:
    54
    :thanks:thanks for your new image
     
  20. netguy

    netguy Vu+ Newbie

    Messages:
    42
    i all ready posted new tread buy i updated from 1.0..09 to 1.0.14 and stuck on boot screen any ideas had flash back 1.0.09 to get working again
     

Share This Page