Joining Bits Shop
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vermin epg

Discussion in 'Black Hole Epg' started by tori1690, Oct 16, 2017.

  1. tori1690

    tori1690 Vu+ Newbie

    Messages:
    12
    rytec vermin epg not working in crossepg
     
  2. bogdanm

    bogdanm Moderator

    Messages:
    1,799
    You have last version BH ?
    BH 3.0.4A ?
     
  3. GSp

    GSp Vu+ User

    Messages:
    101
    rytec EPG for benl not working on last BH 3.0.4.A .... any ideas ?
     
  4. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,037
    Internet connection ??
    Formated and Mounted HDD / USB ???

    Working on DUO 2 BH 3.0.4 A

    shot11.jpg
     
    Last edited: Oct 17, 2017
  5. GSp

    GSp Vu+ User

    Messages:
    101
    Thanks Matrix for your answer.
    My internet connection is OK and my HDD as well.
    The URL defined in te system is http://www.vuplus-community.net/rytec/benl/epg.dat.gz that gives a 404 when copied into the browser ..... this is probably the issue ... any other idea on how to resolve ?
    Thx,
    GS
     
  6. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,037
    What kind of gz
    You do not have the latest image with all updates.

    CrossEPG and BH image as well as the OBH does not use gz files but xz files.
    Black Hole image use CrossEPG and OBH image use EpgImport only xz files.
     
  7. GSp

    GSp Vu+ User

    Messages:
    101
    Sorry, I do not understand what you mean .... the http link I put in my message is not something I did myself, it was there when I go to EPG menu item from the main menu ....
    I have BH 3.0.4.A, I believe this is the latest update, no ?
     
    Last edited: Oct 18, 2017
  8. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,037
    Well, exactly what I wrote
    It tells me that you still have an old image where CrossEPG is old and not the last one with new links and xz files links but with old gz files and links.
    And gz. does not work anymore
    Install BH 3.0.4 and make all updates.
    The latest update will be on today or the next days.
     
  9. GSp

    GSp Vu+ User

    Messages:
    101
    When I go to update BH image, the system comes back saying 0 packet to update .... I run 3.0.4.A .... what else can I do then ?
     
  10. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,037
    This is new one

    b.jpg





    c.jpg
     
  11. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,037
    It is possible that the current update does not work properly.
    We have some problems with the server.
    Try it later.

    I'll have to test this myself.
    If update not working, then we will put an image on the forum.
    And you have to install it manually.
     
  12. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,037
    I see server is preparing last updates
    Test this afternoon / tonight and tell if you got updates.
     
  13. GSp

    GSp Vu+ User

    Messages:
    101
    OK many thanks for your time. In the meantime, I did a complete reflash of latest BH available version from the site, and did right after an image update via the addons.
    It has installed 3.0.4 and updated 4 packets BUT the rytec epg config still show the URL I initially pasted into my message .... so indeed there must be something wrong somewhere.

    Will try to update later on ....
     
  14. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    8,037
    I have re-installed BH 3.0.4 on Ultimo 4K

    CrossEPG has been updated.

    However, in info I can still see the old image version number BH 3.0.4.
    I do not know if this is a complete update.

    I informed the team about it.
    It may be good (only the version number remains the same ??), and if not, we will put the image on the forum.
     
  15. Pigzmickey

    Pigzmickey Vu+ Newbie

    Messages:
    5
    Just tried "(New) Rytec UK/Ireland Virgin XMLTV (xz version)" & it works a treat on a Solo2 running 3.0.4A...
     
    Last edited: Oct 18, 2017
  16. catmanuk

    catmanuk Vu+ Newbie

    Messages:
    1
    Good evening guys
    thank you for allowing me to join the forum. I am running the latest BH305 image on my Ultimo 4k and I have quite a lot of EPG missing on Vermin.
    I am using CrossEPG and I have selected OpenTV provider for UK SAT, XMLTV for 1w and xmltv for UK/ireland (vermin is not in the list)
    Any suggestions?
     

Share This Page