Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

سوالات و مشکلات عمومی

Discussion in 'Vu+ موارد عمومی' started by nima210, Dec 14, 2012.

  1. amir3681

    amir3681 Vu+ Newbie

    Messages:
    76
    انجام دادم متاسفانه تغییری حاصل نشد :(( جالبه که روی چندتا ایمیج دیگه هم تست کردم ولی همه دقیقا همین مشکلو دارن
     
  2. Jooje

    Jooje Vu+ Newbie

    Messages:
    52
    در نهایت مشکل شبکه با لینوکسه. ولی جالبه که همه باکسها هم این مشکل رو ندارن. من رو اونو 4کا بدون مشکل دارمشون
     
  3. amir3681

    amir3681 Vu+ Newbie

    Messages:
    76
    از اینه که رفتیم مثلا دستگاهای پیشرفته خریدیم :(
    والا همه دستگاهای ارزون قیمت مدل پایین درست و بدون دردسر دارن این کانالها را پخش میکنن
    تو قسمت مربوط به ایمیج هم مطرح کردم متاسفانه هیچکدوم از ادمیناش پاسخگو نبودن

    کسی فروشنده معتبر ویوو سراغ نداره ی مدل 4کی ازش بخرم؟
     
  4. amir3681

    amir3681 Vu+ Newbie

    Messages:
    76
    دوستانی که با این شبکه ها مشکل دارن توی تاپیک پایین من مشکلو مطرح کردم ولی ظاهرا نمیخوان رسیدگی کنن ی همتی بکنید پیام منو ریپلای کنید و به انگلیسی بنویسید که شما هم همین مشکلو دارید تا مجبور بشند تو ورژن های بعدی درستش کنند

    http://www.vuplus-community.net/board/threads/openbh-4-3-vu-uno.39480/
     
  5. amir3681

    amir3681 Vu+ Newbie

    Messages:
    76
    دوستان لطفا ی همتی بکنید یعنی واقعا فقط ی نفر با این کانالها مشکل داره!؟
     
  6. Emad

    Emad Vu+ Newbie

    Messages:
    43
    کاربران رسیور های حرفه ای به مراتب کمتر از رسیور های معمولی هستن.خیلی امیدی نداشته باش.

    Sent from my G8342 using Tapatalk
     
  7. amir3681

    amir3681 Vu+ Newbie

    Messages:
    76
    متاسفانه مشکل ما ایرانیا اینه که همیشه نشستیم دیگران برند مشکلاتمونو پی گیری و حل کنند فقط ما حاضر و اماده حالشو ببریم. توی همین فروم تا حالا چند نفر این مشکلو مطرح کردن ولی الان حتی همت نمیکنن برند ی جمله تو اون تاپیک بنویسن حتی در حد ی کپی پیست از جمله شما!!! کاملا مشخصه که اونا هم میدونن ما ایرانی هستیم پی گیر مشکل نمیشن
    به هر حال بازم ممنون بابت پی گیری شما
     
    Emad likes this.
  8. Allishma_2

    Allishma_2 Vu+ Newbie

    Messages:
    2
    سلام دوستان

    دوستان کسی تو ایران مثل من با باز شدن کانال های_کارتی مشکل داره، با هر ایمیجی تست میکنم و با هر اسمشونبری به سرورهای اکانتم و اکانتهای تست معتبر وصل نمیشم، یکی از دوستان میگفت از نت ایرانه که بستن جلو سرورهارو ولی بنظرم این امکان پذیر نباشه،
    نتم هم تی_دی_ال__تی_ایی مبین نت ۴۰ مگابیتی هست،
    با نت همراه اول هم تست کردم،
    بدجور رفته تو مخم، چهارسالی نبودم و با انیگمادو کار نکردم که الان یه هفته است رو ایمیج های جدید هیجوره نمیتونم کانالهارو باز کنم بر خلاف گذشته
    دوستان اینکاره راهنمایی کنید لطفا؟
    البته این رو هم بگم ها پی ال ای و ا ت و و اسپا و وی تی ای رو تست زدم اما بجز یک سرور اونم حدود یک ساعت در ا ت و با اسمشو نبر دو.سه.هشت. دیگه هیجوره با نشد،
    الان هم بعد چهارسال میخوام بلک هول رو تست کنم،
    کسی مشکل من رو داره؟
    کسی سرور داخلی قوی سراغ_داره؟
    سپاس
     
  9. Allishma_2

    Allishma_2 Vu+ Newbie

    Messages:
    2
    دوستان لطفا کامنت قبلیم رو اگر راه حلش رو میدونید بگید
    بعد الان کدوم بهتره اوپن بلک هول یا اورجینالش (بلک هول
     
  10. Jooje

    Jooje Vu+ Newbie

    Messages:
    52
    سوال و جواب در مورد مباحث شیرینگ اینجا ممنوعه. به این دلیله که کسی جواب نمیده
     
    Emad likes this.
  11. Mehdi_MH2006

    Mehdi_MH2006 Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    سلام شبتون بخیر
    دوتا سوال داشتم یکی اینکه چرا ایمیج ورژن جدید منتشر نمیشه الان 1 ساله؟
    دوم اینکه ما که به دلیل فیلترینگ نمیتونیم ایمیجمون رو آپدیت کنیم آیا راهی هست که بتونیم آخرین ورژن آپدیت شده رو دانلود کنیم؟

    متشکرم از راهنماییتون
     
  12. amir3681

    amir3681 Vu+ Newbie

    Messages:
    76
    سلام
    ایمیجها تقریبا هر هفته به صورت انلاین در حال اپدیت شدن هستن
    اخرین ایمیج را دانلود و نصب کنید و برای اپدیت کردنش هم باید از اوپن وی پی ان استفاده کنید
    موفق باشید
     
    Mehdi_MH2006 and Emad like this.
  13. Mehdi_MH2006

    Mehdi_MH2006 Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    سلام ممنونم از راهنماییتون
    ممکنه بفرمایید اوپن وی پی ان رو چطور میتونیم رو ریسیور نصب کنیم

    با تشکر
     
  14. seyed bahram arfaei

    seyed bahram arfaei Vu+ Newbie

    Messages:
    4
    سلام به همه دوستان خسته نباشید . .
    من ی سوال داشتم وقتی فایل های آماده کانال ها رو کپی میکنم یک تعدادی از کانال ها رو بصورت
    <n/a>
    نشون میده . چندین بار هم کلیر کردم و مجدد سرچ کردم ولی نشد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
     
  15. m&am

    m&am Vu+ Newbie

    Messages:
    67
    سلام معمولا بعد از انتقال لیست آماده اگر سرچ کنید و در قسمت تنظیمات
    Clear before search
    را روشن کنید کانالهای را که نمیگیرد به صورت
    <n/a>
    نشان میدهد که وقتی روی لیست کانالها هستید با زدن منو و رفتن به گزینه
    remove intery
    کانالی که روش هستید حذف میشه
     
  16. hzhk1337

    hzhk1337 Vu+ Newbie

    Messages:
    36
    باسلام دوستان کسی اطلاع دارد که چرا بیشتر کانالهای یاه ست قطع شد
     
  17. amin_n84

    amin_n84 Vu+ Newbie

    Messages:
    1
    سلام
    من یک سلو 2 دارم و رو

    Starting ...
    1. گیر کرده فلش هم بهش وصل کردم دوباره ایمج بزنم رو اپ دیت میاد
    لطفا راهنمایی کنید
     
  18. mehdiiii

    mehdiiii Vu+ Newbie

    Messages:
    6
    سلام من اکانت سیسیکم دارم و با امولاتور سیسیکم رو ایمیج بلک هول باز میکنم
    حالا میخوام اکانت سیسیکمم با امولاتور
    oscsm
    باز کنم راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟
     
  19. Ev0

    Ev0 Administrator

    Messages:
    2,870
    Yes you should read the rules of this board.

    You have been warned before, this is your last warning, 2 week ban, next time will be lifetime ban.
     

Share This Page