Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Multiboot Eror With BH 3.1

Discussion in 'Vu+ Multiboot' started by ali_newsted, Jan 7, 2021.

  1. ali_newsted

    ali_newsted Vu+ Newbie

    Messages:
    2
    hello
    I have openpli 8.0 as Flash image and Blackhole 3.1 as the Second image on multiboot, when I want to switch from open pli to black hole receiver stuck on starting

    when I turn off the receiver with the on/off button and turn it on again when the boot page comes and choose the second image (blackhole) the problem has solved

    why can't switch from pli 8.0 to bh 3.1?
    What's the problem that stuck on starting when bh3.1 choose?
     
  2. Alexwilmac

    Alexwilmac Vip

    Messages:
    5,768
    Open PLI is the problem: the highly incompatible to OMB and also very ugly-looking. You have only one chance: ask their forum.
     
    Last edited: Jan 7, 2021
  3. Matrix10

    Matrix10 Administrator

    Messages:
    9,043
    There are also other problems with PLI such as wifi
    I don't know if they disappeared.
    I do not use Multiboot with images other than BH / OBH
    only when I test.

    USB stick may also be a problem
    if you have any of the older boxes (Not 4k)

    Try another older USB 2.0 stick
     
  4. ali_newsted

    ali_newsted Vu+ Newbie

    Messages:
    2
    tnx
    openpli forum's registration does not work
    so I can't speak with them

    I use a 40Gb hard on the box for records, etc so the second image is in hdd (hdd/multiboot/blackhole3.1)
    I don't use USB for multiboot images
     
  5. a911

    a911 The BH Lover

    Messages:
    5,474
    Using the HDD as multiboot , may Couse a conflict, the best for MB is a USB , plus I did not see what STB U r using?!
     

Share This Page