Witam, mam wersję oprogramowania Bh 3.0.2.0, chcę podegrać wyżej, wciskam sekwencję do aktualizacji online, ale pobiera 0 pakietów
Bo update online jest stosowany zwykle dla image z danej serii teraz mamy 3.0.4 wiec starsze nie sa już aktualizowane. A poza tym od czasu 3.0.2 było wiele updetow image i driverow wiec warto przejść na najnowsze image
Piękne dzięki kolego, a jak się spisuje ta wersja, bo przy mojej obecnej nie za każdym razem załapuje sieć po WiFi i muszę restartować. I czy ma wgrane wszystkie sterowniki pod kartę WIFi i IPTV ?
Czy aktualizacja, za pomocą aktualizacji online, do najnowszej wersji? Możesz też spróbować otworzyć Blackhole: http://www.vuplus-community.net/board/threads/openbh-1-0-vu-solo2.32301/ Przełączyłem się z Blackhole, aby otworzyć Blackhole, jak staram się korzystać Kodi.
Wifi działa ok tylko musisz dobrze skonfigurować; o ile pamiętam lepiej nie uzywac znakow typu #,@. etc. Powinien normalnie rozpoznać twoja karte chyba ze masz jakas nietypowa. nie wiem o co chodzi jeśli pytasz o IPTV ; napisz cos więcej. Plugin iptv masz do pobrania z feed image.
BH jest w dziale image BH ostatnie to BH 3.0.4 OBh w dziale OBH ostanie to 0.9 [ ale zrób update online po instalacji ] P.S nie mam jak podać ci linka bo pisze z komrki Image OBH jest bardziej light
dzieki za pomoc ale nie poradze se nie wiem gdzie tu ten dzial jest i jaki to plik szukalem ale nie moge znalesc
A masz w programie co nim wyslasz liste kanalow info ze zrobil się reboot boxa ? Jeśli nie to wyślij liste kanalow a potem zrob reboot boxa z poziomu menu boxa.
Jak zaktualizować sterowniki w BH 3.0.4D w VU+duo2, / w sofcie są z sierpnia /, a przecież ostatnie wyszły w listopadzie. Online nic mi nie znajduje, może z telnetu pociągnie, tylko czy trzeba zmieniać adres srewera na ten: http://archive.vuplus.com/download/drivers/, bo tam są nowe stery.
Mysle ze takie aktualizowanie jest bez sensu bo nie tylko sterowniki zostały zmienione ale i sporo kodu enigmy. Trzeba wszystko razem polaczyc w image. Nawet jak zapodasz sterowniki to i tak nie będą dzialac dobrze z image