Vu+
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vu+ zero 4 k blocked at initialisation...

Discussion in 'Vu+ Générale' started by Jean-Marie, Sep 27, 2020.

  1. Jean-Marie

    Jean-Marie Vu+ Newbie

    Messages:
    5
    Hello the Community

    I just got a new Vu+ zero 4k box.
    Unfortunately, it has blocked after the initialisation step 2 (selection of the video mode), i.e. black screen and no reaction anymore after pressing all buttons..
    Do you have a tip on how to continue or should I send it back?

    Many thanks in advance for your advices..
    Jean-Marie
     
  2. levi

    levi Moderator

    Messages:
    2,854
    Hi you probably selected video mod that your tv doesn't support , You can access your box from webif and you can set your video mod from there.
     
  3. Alexwilmac

    Alexwilmac Vip

    Messages:
    5,550
    Hmm... it would be strange, because, if you select a video mode not supported, it is not applied automatically but only if you answer yes to the following question (about being able to see any picture). So, if you don't see the question, after 5 seconds you'll be brought back to the previous screen.
    To select and also apply an unsupported video mode, you need to do that:
    -press up or down (this will swap the answer from no to yes)
    -press OK.

    all of that being blind, that means without seeing anything on the TV screen (only in the LCD display, in case). It's unlikely but... you never know what a user might be able to do!
     

Share This Page